Scurt teaser video pentru noul BMW M5

Ei bine, noul BMW M5 nu şi-a făcut apariţia la Salonul Auto Geneva 2011. Însă bavarezii testează răbdarea fanilor prin primul teaser video.

Principalul lucru pe care îl deducem din acest teaser este că noul BMW M5 va fi rapid. Foarte rapid. Atât de rapid, încât nu ai cum să îţi dai seama din imagini de nici un detaliu al maşinii.

Avem, însă, şi o veste bună pentru cei nerăbdători: în 4 martie vor fi date publicităţii mai multe detalii despre viitorul BMW M5. Iar, până la dezvăluirea oficială a tuturor imaginilor şi informaţiilor de la Frankfurt 2011, puteţi afla "picături" despre noul bolid pe m-power.com.

Deocamdată, zvonurile neconfirmate afirmă că BMW M5 va beneficia de un motor V8 biturbo, cu o putere apropiată de bariera celor 600 CP, iar demarajul 0-100 km/h se anunţă ca fiind de circa 4 secunde. Nu e rău pentru un sedan cu 4 uşi, nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.