Seat Leon Cupra R Facelift - Informaţii oficiale

Noul Seat Leon Cupra R a primit cu ocazia faceliftului bine cunoscutul motor pe benzină de 2.0 litri de 265 CP plus alte câteva modificări foarte interesante

Interior modificatChiar dacă vechea generaţie cu 240 CP era la momentul apariţiei unul din cele mai puternice hot-hatch-uri, Seat Leon Cupra R nu a reuşit să impresioneze foarte mult. Inginerii de la Seat au de gând să schimbe acest lucru şi au venit cu un facelift puternic. Pe lângă noul motor de 2.0 litri cu injecţie directă ce dezvoltă acum 265 CP, noul Leon e capabil să respecte normele de poluare euro 5 şi în plus are şi un consum mediu de doar 8,1 litri la fiecare sută de km.

Acceleraţia 0-100 km/h a scăzut de la 6,4 la 6,1 secunde, viteza maximă a crescut de la 247 la 250 km/h iar noul Seat Leon Cupra R vine acum cu discuri de frână imense, de 345 de mm pe faţă şi 286 mm pe spate, ce se pot admira prin cele 5 spiţe ale jantelor de 19 inch. În interior avem scaune sport, piele Alcantara, iluminare cu LED-uri şi noi pedale din aluminiu.

Noul Seat Leon Cupra R a fost lansat la Salonul Auto de la Frankfurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.