Sportivul Renault Wind Gordini vine la Geneva 2011

De parcă nu era suficient că Renault Wind e unul dintre cele mai interesante cabriolete accesibile de pe piaţă, francezii vor prezenta la Salonul Auto Geneva 2011 o versiune exclusivă, preparată de Gordini.

Sportivul Renault Wind Gordini vine la Geneva 2011 Sportivul Renault Wind Gordini vine la Geneva 2011

Micul roadster Renault Wind a fost lansat în premieră mondială la Geneva 2010.La ediţia din acest an a aceluiaşi salon auto elveţian, franceziine gratulează cu o ediţie specială a maşinii, Renault WindGordini.

Renault Wind Gordini are premiera mondiala la Salonul Auto Geneva 2011

Ceea ce nu înseamnă că vorbim de o versiune sportivă, dedicatăamatorilor de senzaţii tari - nu, o asemenea versiune Wind RSrămâne de văzut dacă va deveni temă pentru departamentul RenaultSport. Numele Gordini semnifică altceva: individualism,exclusivitate, originalitate.

Aşa încât Renault Wind Gordini propune un set de jantede 17 inch, cu finisare care aminteşte de diamante. Vorbimde nişte jante cu un design special conceput pentru acest model.Apoi e vorba de vopseaua specială a caroseriei, un albastruspecific modelelor Gordini.

Exteriorul lui Renault Wind Gordini se diferentiaza prin culoarea albastra si jantele speciale

Nu lipsesc cele două dungi albe longitudinale, plasatepe partea şoferului şi care ornează capota motorului şicea a portbagajului. Wind Gordini mai plusează cu ornamenteexterioare vopsite în alb Blanc Glacier, în contrast cu plafonuldin sticlă neagră.

Interiorul beneficiază de scaune sport, îmbrăcate întapiţerie din piele, în două culori (negru şi albastrul specificGordini), precum şi de detalii în albastru şi alb pefeţele uşilor, covoraşe , schimbător şi volan - în cazul căruiapartea superioară este dominată de două dungi albe, care parcă lecontinuă pe cele de pe capotă.

Interiorul lui Renault Wind Gordini este personalizat cu tapiterie albastru cu alb

O reţetă suficientă pentru a-i conferi individualitate miculuiroadster francez. Preţurile lui Renault Wind Gordini şinumărul de exemplare care vor fi construite sunt informaţii pe carele vom afla doar la Geneva 2011.