Sportivul Renault Wind Gordini vine la Geneva 2011

De parcă nu era suficient că Renault Wind e unul dintre cele mai interesante cabriolete accesibile de pe piaţă, francezii vor prezenta la Salonul Auto Geneva 2011 o versiune exclusivă, preparată de Gordini.

Sportivul Renault Wind Gordini vine la Geneva 2011 Sportivul Renault Wind Gordini vine la Geneva 2011

Micul roadster Renault Wind a fost lansat în premieră mondială la Geneva 2010. La ediţia din acest an a aceluiaşi salon auto elveţian, francezii ne gratulează cu o ediţie specială a maşinii, Renault Wind Gordini.

Ceea ce nu înseamnă că vorbim de o versiune sportivă, dedicată amatorilor de senzaţii tari - nu, o asemenea versiune Wind RS rămâne de văzut dacă va deveni temă pentru departamentul Renault Sport. Numele Gordini semnifică altceva: individualism, exclusivitate, originalitate.

Aşa încât Renault Wind Gordini propune un set de jante de 17 inch, cu finisare care aminteşte de diamante. Vorbim de nişte jante cu un design special conceput pentru acest model. Apoi e vorba de vopseaua specială a caroseriei, un albastru specific modelelor Gordini.

Nu lipsesc cele două dungi albe longitudinale, plasate pe partea şoferului şi care ornează capota motorului şi cea a portbagajului. Wind Gordini mai plusează cu ornamente exterioare vopsite în alb Blanc Glacier, în contrast cu plafonul din sticlă neagră.

Interiorul beneficiază de scaune sport, îmbrăcate în tapiţerie din piele, în două culori (negru şi albastrul specific Gordini), precum şi de detalii în albastru şi alb pe feţele uşilor, covoraşe , schimbător şi volan - în cazul căruia partea superioară este dominată de două dungi albe, care parcă le continuă pe cele de pe capotă.

O reţetă suficientă pentru a-i conferi individualitate micului roadster francez. Preţurile lui Renault Wind Gordini şi numărul de exemplare care vor fi construite sunt informaţii pe care le vom afla doar la Geneva 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.