SsangYong Rexton câteva schimbări pentru 2011

SsangYong Rexton a fost un SUV destul de popular, mai ales în România, dar a intrat într-un con de umbră. Coreeni încearcă să resusciteze interesul publicului, cu un mic facelift, dar reuşesc contrariul...

SsangYong Rexton câteva schimbări pentru 2011 SsangYong Rexton câteva schimbări pentru 2011

Un facelift ar trebui să aducă la zi designul unei maşini, darSsangYong reuşeşte opusul cu faceliftul lui SsangYongRexton, reuşind să îi aducă un aer retro, dar nu în sensul vintage,ci demodat. Înlocuirea grilei şi uşoara redesenarea aspoilerului au darul de a nu aduce nimic în plus. Jantele au, înschimb, un design nou şi dimensiunea de 18 inch.

Parteadin spate nu este modificată în vreun fel anume, doar blocurileoptice par să aibă sticlă ceva mai deschisă. În interior singurulelement nou este noul sistem audio cu ecran LCD, care însă arată deparcă a fost conceput în anul 2000. Acelaşi motor este folosit, celde 2.7 litri Diesel de origine Mercedes-Benz care dezvoltă 163CP.

LaSalonul Auto de la Paris se anunţă onouă relansare SsangYong în Europa urmând să fie prezentate noulKorando şi SUV-ul compact C200 şi de asemenea este posibil să fiearătate şi aceste modificări ale lui Rexton, dar acesta este camdepăşit pentru piaţa din Europa.

SsangYong Rexton