SsangYong Rexton câteva schimbări pentru 2011

SsangYong Rexton a fost un SUV destul de popular, mai ales în România, dar a intrat într-un con de umbră. Coreeni încearcă să resusciteze interesul publicului, cu un mic facelift, dar reuşesc contrariul...

SsangYong Rexton câteva schimbări pentru 2011 SsangYong Rexton câteva schimbări pentru 2011

Un facelift ar trebui să aducă la zi designul unei maşini, dar SsangYong reuşeşte opusul cu faceliftul lui SsangYong Rexton, reuşind să îi aducă un aer retro, dar nu în sensul vintage, ci demodat. Înlocuirea grilei şi uşoara redesenarea a spoilerului au darul de a nu aduce nimic în plus. Jantele au, în schimb, un design nou şi dimensiunea de 18 inch.

Partea din spate nu este modificată în vreun fel anume, doar blocurile optice par să aibă sticlă ceva mai deschisă. În interior singurul element nou este noul sistem audio cu ecran LCD, care însă arată de parcă a fost conceput în anul 2000. Acelaşi motor este folosit, cel de 2.7 litri Diesel de origine Mercedes-Benz care dezvoltă 163 CP.

La Salonul Auto de la Paris se anunţă o nouă relansare SsangYong în Europa urmând să fie prezentate noul Korando şi SUV-ul compact C200 şi de asemenea este posibil să fie arătate şi aceste modificări ale lui Rexton, dar acesta este cam depăşit pentru piaţa din Europa.

SsangYong Rexton

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.