Suzuki Wagon R şi Suzuki Wagon R Stingray

Suzuki Wagon R nu lasă deoparte designul făcut parcă numai din riglă şi ideea de spaţiu mare într-un volum mic, dar acum este (şi) mai încăpătoare şi vine şi cu un derivat masculinizat Wagon R Stingray.

Suzuki Wagon R şi Suzuki Wagon R Stingray Suzuki Wagon R şi Suzuki Wagon R Stingray

Suzuki Wagon R -  Pentru eaNoul Suzuki Wagon R rămâne sinonim cu spaţiul sub formă paralelipipedică, dar vine cu o faţă mai prietenoasă, în genul fratelui mai fluid Suzuki Splash sau cu una mai sportivă cu accente cromato-fumurii pentru versiunea mai bărbatească Stingray. Şi această departajare vizuală este bine venită, pentru că Wagon R este clar adresată publicului feminin, având o paletă de culori care nu prea inspiră masculinitate, în timp ce Stingray este mai sobră în tonalităţi.

Modelul este adaptat mediului urban, fiind dotat cu motoare de 660 cmc, atât aspirate cât şi supralimentate. Versiunea turbo disponibilă pe Stingray, ce dezvoltă 64 CP, vine Şi pentru el Stingraychiar cuplată cu o cutie de viteză CVT cu padele, în rest fiind disponibile doar cutii automate cu 4 sau 5 rapoarte. Diferenţa între cele două teme ale aceeaşi maşini constau şi în interior, acolo unde Wagon R vine în culori mai luminoase, iar Stingray în tonalităţi mai închise şi sportive.

Suzuki are planuri mari cu acest model sperând să vândă 18.000 de exemplare în fiecare lună, majoritatea probabil destinate pieţelor asiatice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.