Teaser: noua Honda Civic apare la Detroit 2011

Cu ocazia Salonului Auto Detroit 2011, japonezii vor lansa noua generaţie Honda Civic. Care este şi a noua... Iată un mic teaser.

Teaser: noua Honda Civic apare la Detroit 2011 Teaser: noua Honda Civic apare la Detroit 2011

Actuala generaţie Honda Civic se numără printre cele interesante maşini de pe piaţă la ora actuală, cel mai des folosit termen pentru descrierea ei fiind "OZN". Vorbim de versiunea hatchback, deoarece sedanul are un aspect mult mai cuminte.

Civic-ul actual a fost lansat în 2006, iar în 2009 a primit un facelift. După doar 6 ani de viaţă, japonezii ne anunţă că, la Salonul Auto Detroit 2011, vor lansa o nouă generaţie. Care, de altfel, va fi a 9-a generaţie a familiei Civic, denumire care a apărut în catalogul firmei din 1973.

Se pare că noua generaţie Honda Civic nu va renunţa la stilul futurist şi neobişnuit pentru peisajul auto de acum, însă noul model va reprezenta o maturizare a designului. Teoretic, japonezii vor încerca să combine stilul modelului european cu al celui dedicat pieţei nord-americane, aspectul sportiv urmând a fi pe primul plan.

La salonul auto american din ianuarie japonezii vor prezenta, de fapt, un concept Honda Civic, dar care va prefigura în proporţie de 90% modelul de serie - noul Civic urmează să intre în vânzare pe piaţa americană chiar din primăvara lui 2011. Deocamdată, orice alte detalii sunt necunoscute, precum şi informaţiile legate de apariţia noului model în Europa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.