Teaser: noua Honda Civic apare la Detroit 2011

Cu ocazia Salonului Auto Detroit 2011, japonezii vor lansa noua generaţie Honda Civic. Care este şi a noua... Iată un mic teaser.

Teaser: noua Honda Civic apare la Detroit 2011 Teaser: noua Honda Civic apare la Detroit 2011

Actuala generaţie Honda Civic se numărăprintre cele interesante maşini de pe piaţă la oraactuală, cel mai des folosit termen pentru descrierea eifiind "OZN". Vorbim de versiunea hatchback, deoarece sedanul are unaspect mult mai cuminte.

Civic-ul actual a fost lansat în 2006, iar în 2009 a primit unfacelift. După doar 6 ani de viaţă, japonezii ne anunţă că,la Salonul Auto Detroit 2011, vor lansa o nouă generaţie.Care, de altfel, va fi a 9-a generaţie a familiei Civic, denumirecare a apărut în catalogul firmei din 1973.

Se pare că noua generaţie Honda Civic nu va renunţa lastilul futurist şi neobişnuit pentru peisajul auto deacum, însă noul model va reprezenta o maturizare a designului.Teoretic, japonezii vor încerca să combine stilul modeluluieuropean cu al celui dedicat pieţei nord-americane, aspectulsportiv urmând a fi pe primul plan.

La salonul auto american din ianuarie japonezii vor prezenta, defapt, un concept Honda Civic, dar care va prefigura în proporţie de90% modelul de serie - noul Civic urmează să intre învânzare pe piaţa americană chiar din primăvara lui 2011.Deocamdată, orice alte detalii sunt necunoscute, precum şiinformaţiile legate de apariţia noului model în Europa.