Toyota Auris facelift

Toyota Auris primeşte un facelift, care la prima vedere nu pare să spună multe, dar după o examinare cât se poate de atentă constanţi că este un facelift şi că arată indubitabil mai bine.

Toyota Auris este o prezenţă discretă în peisajul automobilistic, iar acest facelift nu schimbă prea mult situaţia, fiind o aliniere la ultimele tendinţe mai degrabă, decât o schimbare pentru a asigura proeminenţa acestui model.Versiunea europeană primeşte aceleaşi modificări estetice ca şi în cazul versiunii japoneze şi nu diferă foarte mult de conceptul Auris HSD Hybrid, prezentat la Frankfurt 2009.

Deşi înşirate pe hârtie modificările sunt destule: grilă redesenată, spoilere remodelate, blocuri optice noi (cele din spate cu o porţiune clară), capotă sculptată uşor diferit şi oglinzi cu semnalizatoare integrate, modificările sunt atât de "Toyota" încât sunt greu de observat la prima vedere. Pentru a da faceliftului ce este al faceliftului, vom spune că modelul a câştigat totuşi în expresivitate, farurile şi calandrul fiind principalii factori ai schimbării.

Noutatea absolută vine însă de la conceptul mai sus amintit, sistemul hibrid fiind implementat şi pe versiunea de serie. Despre acest model se ştie doar că va împărţi în mare tehnologia de serie cu Toyota Prius, dar mai multe vom afla în preajma Salonului de la Geneva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.