Toyota Aygo facelift

Parcă în ordine alfabetică, ultimul dintre cei trei siamezi de clasă mică, Toyota Aygo se prezintă cu un facelift subtil, necesar însă pentru a ţine pasul cu noile produse Toyota.

Toyota Aygo facelift Toyota Aygo facelift

Toyota Aygo - modificari minoreCa şi în cazul modelelor Citroen C1 şi Peugeot 107, faceliftul lui Toyota Aygo vizează cam aceleaşi elemente, un nou spoiler frontal mai expresiv şi mai actual şi mai puţin plastic negru. Totuşi faţă de renovările suportate de citadinele cu care se înrudeşte Aygo suportă şi o redesenare a blocurilor optice posterioare şi o uşoară modificare a celor anterioare.

În interior Aygo se laudă cu o îmbunătăţire a calităţii materialelor şi cu o atitudine mai funky, având ceasurile de bord şi aeratoarelor asortate la exteriorul caroseriei. Motorizările rămân aceleaşi, 1.0 benzină, pus la comun de Toyota şi 1.4 HDI, furnizat de PSA. Dar japonezii spun că au reuşit să reducă consumul propulsorului pe benzină cu 0,1 litri la 100 km/h, până la o medie de 4,5 litri. Pe lista de opţionale a acestui model va figura în viitor şi programul de stabilitate ESP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.