Toyota iQ - teste în premieră în Japonia

Inaugurarea oficială a lui Toyota iQ era anunţată pentru Salonul Auto de la Paris 2008. Însă în Japonia micuţa citadină a fost deja prezentată presei de specialitate.

Toyota iQ - teste în premieră în Japonia Toyota iQ - teste în premieră în Japonia

Tinuta de drum pare bunaToyota iQ este aşteptată cu destulă nerăbdare, fiind, practic, cel mai serios răspuns de până acum dat fenomenului smart fortwo. Chiar dacă imaginile oficiale ale variantei de serie Toyota iQ, făcute în studio, arată mult mai bine decât cele realizate la testele japonezilor, măcar putem să ne facem o idee despre maşină în mişcare.

În plus, chiar dacă nimeni din redacţia promotor.ro nu ştie o boabă de japoneză, tot am reuşit să înţelegem ce înseamnă stelele date ca verdict de response.jp: din cele cinci capitole, la două a obţinut 5 stele, la unul 4 stele şi la alte două doar 3 stele (probabil a fost criticat spaţiul interior - perfect normal la o maşină de numai 3 metri lungime...).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.