Un nou pachet de personalizare Ford Mustang RTR

Ford Mustang RTR este făcut sub indicaţiile unui om care ştie ce înseamnă performanţa şi arta drifting-ului, pilotul Vaughn Gittin Jr.

Poate că multora Vaughn Gittin Jr. nu ne spune prea multe, darcei care sunt la curent cu competiţiile de drift, cu siguranţă,ştiu că este unul dintre cei mai buni piloţi din Formula Drift şică pilotează un Mustang Monster Energy. Ei bine, expertiza sa, darmai ales simţul estetic sunt ingrediente pentru Ford Mustang RTR,un pachet oferit oficial de către dealerii Ford.

Estetica esteasigurată de un kit cu prelungiri ale spoilerelor şi pragurilorfoarte agresiv, în stilul modelelor folosite în competiţiile dedrift, plus un difuzor posterior şiun eleron din aluminiu. Tehnic acest model vine cu Ford Racinghandling pack, adică o setare a suspensiei cât mai fermă pentru uncomportament dinamic cât mai precis. Tot pentru a oferi cea mai bună stabilitate şi aderenţăacest model vine cu pneuri Falken Fk-452 de înaltă performanţă ceîmbracă jantele pe 19 inch unicate.

Ford Mustang RTR

Se mai menţionează căperformanţa lui Mustang GT a fost îmbunătăţită prinreprogramarea ECU şi schimbarea filtrelor de aer, dar nuse specifică nimic concret despre consecinţele dinamice. Din clipulataşat se vede însă că acest bolid este foarte capabil în mâinileunui specialist. Utilizatorii mai puţin iniţiaţi în ale mersului"de-a latu'" se vor putea consola cu un interior cu elementeunicate.