Un nou pachet de personalizare Ford Mustang RTR

Ford Mustang RTR este făcut sub indicaţiile unui om care ştie ce înseamnă performanţa şi arta drifting-ului, pilotul Vaughn Gittin Jr.

Poate că multora Vaughn Gittin Jr. nu ne spune prea multe, dar cei care sunt la curent cu competiţiile de drift, cu siguranţă, ştiu că este unul dintre cei mai buni piloţi din Formula Drift şi că pilotează un Mustang Monster Energy. Ei bine, expertiza sa, dar mai ales simţul estetic sunt ingrediente pentru Ford Mustang RTR, un pachet oferit oficial de către dealerii Ford.

Estetica este asigurată de un kit cu prelungiri ale spoilerelor şi pragurilor foarte agresiv, în stilul modelelor folosite în competiţiile de drift, plus un difuzor posterior şi un eleron din aluminiu. Tehnic acest model vine cu Ford Racing handling pack, adică o setare a suspensiei cât mai fermă pentru un comportament dinamic cât mai precis. Tot pentru a oferi cea mai bună stabilitate şi aderenţă acest model vine cu pneuri Falken Fk-452 de înaltă performanţă ce îmbracă jantele pe 19 inch unicate.

Se mai menţionează că performanţa lui Mustang GT a fost îmbunătăţită prin reprogramarea ECU şi schimbarea filtrelor de aer, dar nu se specifică nimic concret despre consecinţele dinamice. Din clipul ataşat se vede însă că acest bolid este foarte capabil în mâinile unui specialist. Utilizatorii mai puţin iniţiaţi în ale mersului "de-a latu'" se vor putea consola cu un interior cu elemente unicate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.