Un nou teaser: Hyundai Veloster va avea a treia uşă laterală!

Coreenii au decis să răstoarne canoanele în segmentul hot-hatch-urilor compacte: noul Hyundai Veloster va avea o uşă pe partea stângă şi două portiere pe partea dreaptă. Inedit, nu?

Un nou teaser: Hyundai Veloster va avea a treia uşă laterală! Un nou teaser: Hyundai Veloster va avea a treia uşă laterală!

Cine ar fi crezut că designerii şi inginerii Hyundai sunt aşa de îndrăzneţi? Conceptul Veloster prezentat acum 3 ani părea doar o propunere de coupe hot-hatch de clasă compactă, iar modelele de test camuflate surprinse pe şosea nu dădeau alte indicii suplimentare.

Iată că Hyundai Veloster, varianta finală, ne este prezentat într-un nou teaser, după ce, chiar la finalul lui 2010, coreenii anunţau că, la Salonul Auto Detroit 2011, vom putea vedea, în sfârşit, noul model în "carne şi oase". Punctul principal al acestei noi imagini îl reprezintă a doua portieră de pe partea dreaptă.

La prima vedere, pare ceva foarte obişnuit: deci Veloster va avea patru uşi, nu două, cum ne anunţa conceptul. Ei bine, nu e aşa. Şi asta pentru că se poate observa că, în partea din spate din stânga, nu există o portieră: centura şoferului este integrată în montantul central, fiind clar că nu există o portieră în spate pe partea stângă.

Interesantă soluţia aleasă de coreeni, deşi un model precum Honda Civic hatchback oferă două portiere în spate. Probabil departamentul de marketing Hyundai se bazează pe factorul surpriză "maşina cu trei uşi", care să diferenţieze Veloster de restul competitorilor şi să devină un model cu sex-appeal pentru publicul tânăr.

Mai multe detalii despre noul Hyundai Veloster vom afla cu ocazia Salonului Auto Detroit 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.