Uşor facelift pentru Alfa Romeo 159 model 2011

Până la înlocuirea actualei berline Alfa Romeo 159 cu urmaşa Giulia, italienii au pregătit pentru 2011 un mic upgrade, menit a-i conferi berlinei italiene un surplus de atractivitate faţă de concurenţă.

Uşor facelift pentru Alfa Romeo 159 model 2011 Uşor facelift pentru Alfa Romeo 159 model 2011

Uşorul facelift pentru Alfa Romeo 159 model 2011 va fi valabil atât pentru berlină, cât şi pentru versiunea break Sportwagon. Vorbim, mai degrabă, de nişte îmbunătăţiri decât de modificări sesizabile, deoarece, în ce priveşte exteriorul, Alfa Romeo 159 rămâne neschimbată.

Accentul este pus pe nivelul de echipare, care este acum îmbogăţit, fiind oferite 4 noi versiuni (după modelul lui Giulietta şi MiTo): Comfort Pack, Sport Pack, Comfort Plus Pack şi TI Plus Pack.

În rest, alte lucruri nu se schimbă, Alfa Romeo 159 bazându-se pe noile motorizări de vârf recent introduse: un 1,8 turbo pe benzină, de 200 CP şi un diesel common rail 2.0 JTDM de 170 CP.

Versiunea 2011 a lui Alfa Romeo 159 urmează să fie lansată în Europa începând din luna iunie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.