Premiera  Volkswagen E-Up Concept live la Frankfurt 2009

Noul Volkswagen E-Up Concept reprezintă un pas înainte pe care VW îl face către maşinile electrice de serie. Într-un inconfundabil stil VW, maşina este un pachet concentrat de tehnologie şi spirit pragmatic.

Volkswagen E-Up Concept live la Frankfurt 2009 Volkswagen E-Up Concept live la Frankfurt 2009

Chiar dacă VW E-Up nu este la fel de excentric precum VW Beetle, reuşeşte să fie o maşină foarte simpatică, dar şi foarte pragmatică în acelaşi timp. Este foarte interesant cum au reuşit inginerii germani să creeze un spaţiu interior care se pretează nevoilor zilnice, cu o modularitate foarte bine gândită şi un spirit practic la cote înalte. În acelaşi timp, soluţia de propulsie electrică ni se pare foarte realistă şi suntem siguri că Volkswagen se va ţine de obiectivul propus - adică să ofere astfel de maşini electrice începând din 2011.

VEZI NOUL CONCEPT VW E-UP LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.