Volkswagen Suran – monovolum pe baza lui Fox

Când Dacia va introduce un monovolum low cost pentru pieţele emergente va trebui să ia în calcul ca şi concurenţă noul Volkswagen Suran.

Volkswagen Suran – monovolum pe baza lui Fox Volkswagen Suran – monovolum pe baza lui Fox

Volkswagen Suran - nu-i nici o greşeală de redactare - este un monovolum despre care nu prea mulţi dintre noi nu au prea auzit, dar care ar putea rivaliza în America Latina cu un viitor monovolum low cost Dacia (dacă acesta va fi lansat, desigur). Este dezvoltat pe platforma lui VW Fox şi acest lucru este foarte evident, caroseria fiind alungită previzibil. Nu este prima generaţie acest model, ci este deja la a doua generaţie prima apărând în 2006.

Preia însă foarte bine schimbările lui VW Fox şi (pentru a n-a oară) se înscrie foarte bine în noua imaginea de marcă VW. Interiorul modelului este foarte spaţios, nu se laudă cu materiale la nivelul versiunilor europene, dar calitatea Volkswagen se pare că se păstrează. Printre dotările disponibile pe versiunile lui Suran se numără: aer condiţionat, computer de bord, volan multifuncţional, radio cu MP3, dual-airbag ca standard şi piele în versiunea de top. Acest model va fi disponibil cu un motor 1.6 care dezvoltă 98 CP (sau 103 pe etanol).

Următoarele versiuni sunt disponibile cu preţurile exprimate în pesos şi euro:

  • 1.6 VHT Comfortline 64.452 (12.900 euro)
  • 1.6 VHT Trendline 71.344 (14.300 euro)
  • 1.6 VHT Trendline i-Motion 76.344 (15.300 euro)
  • 1.6 VHT Highline I-Motion 80.945 (16.200 euro)
  • 1.6 VHT Highline Pack Cuero 78.445 (15.700 euro)
  • 1.6 VHT Hihgline Pack Cuero I-Motion 83.945 (16.800 euro)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.