Volvo C70 Facelift - Informaţii oficiale

Luna aceasta la Salonul Auto de la Frankfurt Volvo va prezenta noul C70, un facelift mai mult estetic dar care va aduce un suflu nou gamei constructorului suedez.

Design tipic VolvoLa două luni după ce a fost surprins în Spania la o şedinţă foto, iată că noul Volvo C70 Facelift se prezintă acum oficial printr-un set de poze furnizat direct de către constructorul suedez. Modificările de ordin estetic se regăsesc mai ales la partea frontală, cu elemente preluate de la conceptul S60, în timp ce în spate, folosirea LED-urile aduce un plus de noutate.

În interior schimbările sunt atât de subtile încât cel mai probabil doar un posesor al unui asemenea model ar putea să le observe. Iar în ceea ce priveşte partea tehnică, nu ne putem pronunţa încă, Volvo limitându-se doar la un set de poze date publicităţii. Lansarea oficială a noului Volvo C70 facelift  va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt iar vânzările vor demara de la finalul acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.