Volvo V70 R-Design

Volvo V70 este automobilul familistului convins, dar ce faci când îţi pasă de familie, dar vrei sa fii şi metrosexual. Simplu, îţi iei versiunea R-Design.

Volvo V70 R-Design Volvo V70 R-Design
Volvo V70 R-DesignVolvo V70 R-Design nu doar arată mai sportiv decât versiunea de bază, ci chiar este prin ajustarea suspensiei cu 20 mm pe faţă şi 15 mm pe spate, montarea unor bare antiruliu mai ferme şi o setare mai promptă a direcţiei. Toate acestea sunt menite pentru a oferi un plus de sportivitate, fără a compromite caracterul familist al lui Volvo V70.

La exterior Volvo încearcă să rupă monotonia prin jantele de 18 inchi, grila şi evacuările cromate, plus emblema R-Design pentru cei care se întreabă ce versiune au în faţa ochilor. La interior, o parte din motivele exterioare sunt preluate, regăsind un volan sport şi pedale de aluminiu plus scaune mai zvelt croite, îmbrăcate în piele.

Până în prezent alte patru modele au suedeze au adoptat ţinuta R-Design. Preţul pentru membrul cu numărul cinci, Volvo V70 cu motor de 2 litri oe benzină, va fi în jur de 33.000 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.