VW Caddy 4Motion

VW va prezenta versiunea cu tracţiune integrală a cărăuşului Caddy, vehicul comercial adresat celor care au nevoie de o libertate de mişcare mai mare, pe un teren variat.

VW Caddy 4Motion VW Caddy 4Motion

VW Caddy 4Motion va fi lansat la Salonul de Vehicule Comerciale de la Hanovra, Germania, în 25 septembrie.  Convertirea de la 2 roţi motrice la 4 roţi motrice presupune folosirea cuplajului Haldex de ultima generaţie, modificarea evacuării, a rezervorului şi a şasiului în partea posterioară.

Modelul va fi propulsat de un diesel de 1.9 litri în 4 cilindrii cu filtru de particule ce livreză 105 CP. TDi-ul va fi cuplat la o cutie manuală cu 6 rapoarte  şi, conform celor de la Vw, se anunţă a fi foarte economic, mulţumindu-se cu doar 6.6 litri la o sută de kilometri parcurşi

Toate versiunile Caddy 4Motion vor avea o viteză maximă de 164 km/h. Preţurile vor fi anunţate săptămâna viitoare

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.