Premiera  Wiesmann MF5 inaugurat la Frankfurt 2009

Dacă voiaţi un BMW M5 care să arate ca un oldtimer, avem o propunere: Wiesmann MF5 Roadster. Iar exclusivismul este asigurat, urmând a fi produse doar 55 de exemplare.

Wiesmann MF5 inaugurat la Frankfurt 2009 Wiesmann MF5 inaugurat la Frankfurt 2009

Wiesmann MF5 Roadster este un roadster neo-retro, care, în funcţie de preferinţe, rivalizează sau nu cu BMW Z4. Cel puţin în cazul lui MF5 Roadster, nota de exclusivitate este asigurată nu doar de culoarea albă a caroseriei, contrastând cu roşul jantelor, acoperişului sau interiorului, ci şi de numărul foarte redus de unităţi care urmează a fi produse. doar 55 de clienţi se vor bucura de o asemenea maşină, pentru un preţ de pornire de peste 150.000 euro. Cam cât două M5-uri...

VEZI NOUL WIESMANN MF5 ROADSTER LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.