Wiesmann Roadster MF5 - Informaţii oficiale

Wiesmann vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu o maşină decapotabilă ce poate atinge 100 de km la oră cu start de pe loc în doar 3,9 secunde.

Wiesmann Roadster MF5 - Informaţii oficiale Wiesmann Roadster MF5 - Informaţii oficiale

Estetic vorbind, noul Wiesmann Roadster MF5 se diferenţiază de varianta coupe doar prin apariţia unui acoperiş pliabil din pânză, colorat astfel încât să se asorteze cu jantele din dotare. Acestea din urmă sunt responsabile de transmiterea spre sol a unei puteri impresionante. Un V10 de originie BMW de 507 CP se ocupă de propulsia acestui model foarte uşor, performanţele venind parcă de la sine.

0-100 km/h în doar 3,9 secunde şi o viteză maximă de 309 km/h. Preţurile sunt însă pe măsură şi încep pentru Wiesmann Roadster MF5 de la 189.500 de dolari. Mai multe informaţii însă odată cu deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.