FOTO. Prima imagine cu Aran, SUV-ul Seat

O imagine cu noul SUV de la Seat a fost postată

FOTO. Prima imagine cu Aran, SUV-ul Seat FOTO. Prima imagine cu Aran, SUV-ul Seat


O imagine cu noul SUV de la Seat a fost postată accidental pe internet, acest incident fiind un adevărat spoiler al lansării lui Aran ce urma să aibă loc la Salonul Auto de la Geneva. Prin intermediul unei fotografii făcute sistemului de afişare al autovehiculului, se poate vedea o reprezentare, în premieră, a SUV-ului produs de ibericii de la Seat. 

Aran pare să împrumute elemente de design de la Leon, amestecat cu designul specific unui SUV. Construit pe platforma modulara MQB, Aran va fi mai compact decât concurenţii săi: 4.36 metri lungime, 1.84 lăţime şi 1.60 înălţime.

SUV-ul va fi propulsat de motoare pe benzină şi motorină, cuplate la o cutie de viteze cu şase trepte, manuală sau automată, şi va fi aparent disponibil atât în varianta cu tracţiune pe faţă cât şi 4x4.

Click aici pentru poza în care a fost zărit pentru prima oară SUV-ul Seat Aran


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.