ABT prepară noul Audi Q3

Cel mai nou şi mai mic SUV Audi primeşte din partea tunerului german, ABT, un pachet special.

ABT prepară noul Audi Q3 ABT prepară noul Audi Q3

Firma de tuning germană, ABT, a pregătit un pachet special pentru cel mai mic SUV de la Audi, sub numele de QS3.

QS3 by ABT

SUV-ul german a primit pentru exterior un kit care conţine printre altele, un nou spoiler, o nouă grilă, mult mai agresivă, un nou set de jante, eleron şi evacuări duble. De asemenea QS3 are pregătit şi un nou set de jante R21, echipate cu pneuri mai late şi amortizoare mai dure pentru o mai bună stabilitate.

Tunerul a lucrat şi la capitolul putere, astfel motorul diesel de 2.0 litri are acum 205 CP faţă de 177 CP iniţial, iar versiunea pe benzină 2.0 TFSI de 211 CP, a ajuns acum la 267 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.