Acest BMW E90 335i e tot ce-ţi trebuie pentru adrenalină pe circuit

Fotografii care se intitulează 1013MM Photography fac o treabă excelentă atunci când pun în evidenţă sportive prin toate colţurile lumii, dar au o slăbiciune pentru BMW. Inclusiv pentru acest Seria 3 E90 335i echipat pentru circuit.

Acest BMW E90 335i e tot ce-ţi trebuie pentru adrenalină pe circuit Acest BMW E90 335i e tot ce-ţi trebuie pentru adrenalină pe circuit

Dacă ai un Seria 3 şi vrei să-l faci să semene cu un M3 şi să mai şi alerge pe circuit ca un M3, componentele aftermarket sunt singura ta variantă. Aşa că te apunci să-i instalezi spoilere faţă şi spate similare celor de care dispune BMW E92 M3, îl îmbraci într-o nuanţă de gri ca cea pe care a făcut-o celebră Porsche GT3 RS şi îl încalţi cu un set de jante personalizate.

Şi colac peste pupăză, un eleron masiv nu poate lipsi din schemă, pentru simplul motiv că pe circuit ai nevoie de multă forţă de apăsare dacă nu intenţionezi să faci cunoştinţă cu parapeţii. Şi dacă tot vorbim de siguranţă, ar fi bine să dotezi interiorul cu un roll cage, cu scaune şi volan sport BMW Performance plus multă, foarte multă fibră de carbon.

Rezultatul final arată foarte bine şi probabil se conduce impecabil. Dacă nu ne credeţi pe cuvânt, aveţi la dispoziţie galeria foto de mai sus.

Sursa: BMW Blog, 1013 MM