Arden modifică noul Jaguar F-Type

Tunerul german Arden, care e specializat în modificarea modelelor producătorilor britanici, a creat deja un pachet pentru noul Jaguar F-Type.

Arden modifică noul Jaguar F-Type Arden modifică noul Jaguar F-Type

Noul Jaguar F-Type a fost lansat la Salonul Auto Paris din septembrie 2012, dar iată că deja s-a găsit cineva care să creeze un kit de tuning pentru el. Este vorba despre casa germană Arden, care s-a specializat în modificarea modelelor companiilor auto britanice Jaguar şi Land Rover.

Pachetul germanilor de la Arden vine cu o creştere a puterii pentru varianta F-Type V8 S de la 495 CP la 550 CP, urmând ca şi variantele motoare V6 să primească un upgrade. Pe lângă mai multă putere, Arden oferă şi un set de frâne care să oprească mai bine roadsterul britanic, dar şi un set de jante de 20 de inci Sportline.

Jaguar F-Type a fost dezvăluit în timpul Salonului Auto Paris 2012 sub formă de decapotabilă. Maşina este disponibilă în trei variante – F-Type (motor V6 de 3,0 litri cu 340 CP), F-Type S (motor V6 de 3,0 litri cu 380 CP) şi F-Type V8 S (motor V8 de 5,0 litri cu 495 CP).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.