Audi R8 Spyder, condimentat de Regula Tuning

Celor de la Regula Tuning nu le scapă nicio ocazie prin care să-şi lase amprenta pe un modele Audi, cu predilecţie R8. Excepţie de la regulă nu face nici R8 V10 Spyder.

Audi R8 Spyder, condimentat de Regula Tuning Audi R8 Spyder, condimentat de Regula Tuning

După kitul de caroserie Grandiose pentru Audi R8 şi un pachet estetic pentru Porsche Panamera, cei de la Regula Tuning revin cu un kit lăţit de caroserie pentru R8 V10 Spyder.

Kitul aerodinamic propus de cei de la Regula a fost optimizat pentru versiunea Audi R8 V10 Spyder facelift, este realizat din fibră de carbon şi vine cu un preţ de 7,950 de euro.

Pe lângă infuzia de agresivitate, kitul mai propune şi un set nou de evacuări finale, însă performanţele maşinii rămân identice cu cele ale unui model de serie: 525 CP şi un cuplu maxim de 530 Nm, livrate de propulsorul FSI de 5,2 litri. Totodată, cabrioletul a primit un set de jante de aliaj Oxigin-Oxrock de 20 de inci.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.