Brabus aplică injecţia cu putere pe Mercedes-AMG C63

Nu e ca şi cum noul Mercedes-AMG C63 ar fi avut nevoie de mai multă putere, dar ştii cum sunt unii – nu se satură niciodată de mai multă putere. Bine că există firme ca Brabus care să le facă pe plac.

Brabus aplică injecţia cu putere pe Mercedes-AMG C63 Brabus aplică injecţia cu putere pe Mercedes-AMG C63

În cazul în care te întrebai dacă V8-ul de 4,0 litri de pe noul Mercedes-AMG C63 poate să dezvolte mai mult de 510 CP, cât scrie în fişa tehnică a versiunii S, ai un răspuns pe măsură de la Brabus.

Vezi tu, nemţii care sunt specializaţi în modificarea modelelor Mercedes-Benz au făcut un frumos kit de tuning care ridică puterea maximă la 600 CP şi cuplul la 800 Nm (cu 100 Nm mai mult decât la un C63 S).

Toate acestea se traduc într-o acceleraţie de la zero până la 100 km/h în 3,8 secunde (pentru berlină) şi o viteză maximă de 300 km/h.

Germanii o să-şi prezinte creaţia – denumită Brabus PowerXtra B40-600 – la Salonul Auto Frankfurt 2015, unde o să vedem şi câteva bunătăţi la capitolul design, cei de la Brabus pregătind şi un kit aerodinamic dezvoltat în tunelul de vânt.

În faţă, se poate opta pentru o „fustă” ce se montează la baza spoilerului, în vreme ce posteriorul poate fi dichisit cu un difuzor de aer şi un eleron discret din fibră de carbon.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.