Brabus modifică noul Mercedes-Benz CLA

Nici bine nu au prezentat cei de la Mercedes-Benz noul lor sedan compact sportiv – CLA, că specialiştii germani de la Brabus au creat deja un pachet de modificări pentru aşa-numitul „baby CLS”.

Brabus modifică noul Mercedes-Benz CLA Brabus modifică noul Mercedes-Benz CLA

Au trecut mai puţin de şase luni de când noul Mercedes-Benz CLA a fost dezvăluit oficial lumii întregi, dar asta nu i-a oprit pe cei de la Brabus să lucreze la un pachet de modificări pentru sedanul compact sportiv supranumit „baby CLS”.

Ce-i drept, noul CLA are la bază aceeaşi platformă ca a hatchbackului A-Class, la care germanii de la Brabus au lucrat deja, aşa că lucrurile au mers, probabil, mai uşor decât de obicei.

Pentru a face CLA-ul să arate mai sportiv, tunerul oferă jante Monoblock cu diametrul de 18 sau 19 inci şi cu o selecţie de cinci designuri. Pe lângă roţi, Brabus a lucrat şi la suspensie, unde arcurile standard au fost schimbate cu unele sport, care au fost calibrate pentru a se înţelege bine cu amortizoarele standard şi cu un set de anvelope de înaltă performanţă.

În partea din spate, Mercedes-Benz CLA primeşte un difuzor de aer care încorporează două evacuări duble.

Cât despre interior, nu există un pachet gata făcut, fiindcă Brabus poate îndeplini orice cerinţă a clientului. Cel puţin aşa spun ei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.