Ce spuneţi de un Porsche Macan cu două uşi?

Porsche s-ar putea să nu construiască niciodată un Macan cu două uşi, dar asta nu înseamnă că un om priceput la Photoshop nu poate crea (în lumea virtuală) un concurent veritabil pentru Range Rover Evoque cu două uşi.

Ce spuneţi de un Porsche Macan cu două uşi? Ce spuneţi de un Porsche Macan cu două uşi?

Porsche Macan e primul SUV compact construit vreodată de marca germană cu sediul în Stuttgart şi va fi, cel mai probabil, un concurent serios pentru britanicul Range Rover Evoque şi BMW X4. Cu toate acestea, dintre cele trei modele, doar Evoque e disponibil şi în varianta cu două uşi. Dar, chiar şi aşa, există un program numit Photoshop.

Cu acest program, un băiat – pe numele său Theophilus Chin – a creat o variantă cu două uşi (o fi coupe?) a noului SUV compact Porsche. Şi, credem noi, arată foarte bine.

Tu ce crezi, ar trebui să treacă Porsche la treabă şi să scoată pe piaţă un astfel de model de serie?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.