Charger Hellcat, cea mai puternică limuzină din lume tocmai a devenit un pic mai puternică

Dodge Charger Hellcat a fost luat în primire de Hennessey, care a făcut ce a ştiut el mai bine: a plusat.

Charger Hellcat, cea mai puternică limuzină din lume tocmai a devenit un pic mai puternică Charger Hellcat, cea mai puternică limuzină din lume tocmai a devenit un pic mai puternică

Dacă ar fi să vrem să transferăm un model nou între continente, probabil că Charger SRT Hellcat ar fi în capul listei noastre. Nu este vorba doar despre faptul că motorul V8 de 6,2 litri scoate peste 710 cai-putere, ci şi pentru că... uhm... nu, ăla ar fi singurul motiv.

Iar cei de la Hennessey Performance consideră că nici măcar nu s-a făcut tot ce se putea face cu acel motor. Prin urmare, pachetele HPE800 şi HPE850 vin să... completeze lipsurile. După cum probabil că ţi-ai imaginat deja, indicativul 800 vine de la numărul aproximativ de cai-putere pe care-i dezvoltă. HPE800 aduce sub capota lui Charger SRT Hellcat 816 cai-putere.

Cu 48 de cai-putere mai puţin decât cea mai puternică versiune desvoltată de Hennessey, HPE850, care pune sub capotă 864 de cai-putere. Deocamdată putem să ne lăsăm imaginaţia să se joace pornind de la aceste cifre, căci atât avem. În curând urmează să vedem şi clipuri cu ele, alături de cifre de performanţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.