Chevrolet „Smurfvette” Stingray ne trezeşte stări contradictorii

În primul rând, pentru că nu ne gândeam că un Corvette ar mai avea nevoie să fie agresiv. Apoi, pentru că nu ne gândeam că un Corvette avea nevoie să fie atât de albastru.

Chevrolet „Smurfvette” Stingray ne trezeşte stări contradictorii Chevrolet „Smurfvette” Stingray ne trezeşte stări contradictorii

Băieţii de la Office K au investit puţin în imaginea lui Corvette Stingray, şi prin „puţin” vrem să spunem, de fapt, „suficient de mult încât să nu-l uiţi vreodată”. 

Motorul V8 de 6,2 litri a fost, aşadar, lăsat în pace (de fapt, nu a fost atins ansamblul motor), modificările fiind doar de ordin estetic. Kit-ul exterior este făcut la comandă, caroseria este mai lată, iar noile roţi - Forgiato - au diametru de 22 de inci. Dacă nici tu nu ai văzut din prima toate acestea, e din cauza culorii cel mai probabil. 

Noroc că ne-au obişnuit cei de la Liberty Walk cu astfel de aroganţe cromatice

Aruncă o privire în GALERIA FOTO şi spune-ne sincer la ce film ai chef să te uiţi acum. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.