Cum poţi avea un Porsche Panamera GTS unicat? Dacă te cheamă Sharapova

Dacă un Porsche nu vi se pare un model suficient de exclusivist, germanii oferă programul Porsche Executive prin care maşina poate fi personalizată după bunul plac. Cam cum a făcut tenismena Maria Sharapova.

Cum poţi avea un Porsche Panamera GTS unicat? Dacă te cheamă Sharapova Cum poţi avea un Porsche Panamera GTS unicat? Dacă te cheamă Sharapova

Tenismenii se respectă şi se pare că şi constructorii auto fac acelaşi lucru. Cel puţin asta reiese din faptul că Maria Sharapova conduce un Porsche Panamera GTS de toată frumuseţea, personalizat de divizia Porsche Executive, responsabili şi pentru acest Porsche 911 auriu.

Este adevărat, rusoaica este ambasadoul mărcii germane iar din această postură tenismena şi-a prezentat modelul Porsche Panamera GTS.

Îmbrăcat într-un strat de vopsea albă lucioasă, modelul dispune de faruri şi stopuri fumurii cu LED, jante negre de 20 de inci şi evacuări finale...aţi ghicit, tot de culoare neagră.

La interior, Maria Sharapova a optat pentru piele cu cusături de culoare crem, care fac notă discordantă cu inserţiile din fibră de carbon de pe interiorul portierelor gravate cu numele sportivei.

Sub capotă, totul este în configuraţie standard, puterea de 440 CP fiind asigurată de propulsorul V8 de 4,8 litri, aspirat natural.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.