Porsche Panamera GTS, acum mai moale şi mai catifelat

Nu este o reclamă la detergent, nici măcar la balsam de rufe. Este vorba despre un posesor excentric de Porsche, care a decis că modelul său Panamera GTS are nevoie de haine noi.

Porsche Panamera GTS, acum mai moale şi mai catifelat Porsche Panamera GTS, acum mai moale şi mai catifelat

Zis şi făcut, pentru că limuzina germană a primit un strat de catifea care îi acoperă integral caroseria. Modelul Porsche Panamera GTS are numere de înmatriculare de Marea Britanie, însă utilizatorul S.F. Photography de pe forumul Autogespot spune că maşina a fost fotografiată în Dusseldorf, Germania.

Ştim că gusturile nu se discută şi că totul este subiectiv la acest capitol, însă ce părere aveţi de restilizarea cel puţin bizară? Primeşte sau nu notă de trecere?

Sursa foto: S.F. Photography / Autogespot

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.