Da, există! Iată cum arată un BMW X5 pick-up

Nu vorbim nici de un model de serie BMW X5 pick-up, nici de imagini prelucrate pe calculator. E pur şi simplu o extravaganţă a unui dealer BMW din Australia...

Da, există! Iată cum arată un BMW X5 pick-up Da, există! Iată cum arată un BMW X5 pick-up

BMW a făcut, în mod oficial, un singur model pick-up până acum: conceptul BMW M3 Pick-Up, gândit mai degrabă ca un fel de ”banc de probe” în mişcare, nu ca un show-car.

În lume, însă, sunt destul de mulţi pasionaţi, care şi-au transformat diversele modele BMW în pick-up-uri, dar e pentru prima dată când acest tratament este aplicat unui SUV BMW - mai precis, primei generaţii BMW X5.

Dealerul australian Motorline a decis că merită să atragă atenţia printr-un astfel de X5 Ute, deoarece, la australieni, termenul ”Ute” este destul de mult îndrăgit, în general de fermieri, la fel cum americanii sunt fani ai pick-up-urilor full-size.

Detalii despre maşină nu avem, dar imaginile ne arată o grijă destul de mare la detalii, chiar dacă aspectul final nu e chiar armonios. Acum se pune întrebarea dacă pe la noi s-ar găsi potenţiali cumpărători interesaţi de un astfel de BMW X5 pick-up...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.