DC Design transformă Dacia Duster într-un crossover cu pretenţii de lux

Autor: Iulian Dnistran 24 apr. 2013 Tuning auto

Dacia Duster se află în producţie încă din anul 2010, iar acum firma indiană DC Design a pus osul la treabă şi a creat un pachet de modificări care transformă SUV-ul piteştean într-un crossover care are un interior cu pretenţii de lux.

Denumit DC Duster, SUV-ul compact românesc a primit o restilizare majoră la interior. Aici, indienii au montat ornamente din lemn fals, tapiţerie din piele artificială şi un sistem multimedia pentru pasagerul din dreapta-spate.

Mai mult, compania DC Design a transformat Dusterul dintr-un crossover cu cinci locuri într-unul cu patru locuri, prin montarea a două scaune individuale pentru pasagerii din spate. Asta face ca Dusterul indian să aibă ceva în comun cu maşini precum Porsche Panamera, însă asemănările se opresc aici, evident.

La exterior, farurile au fost înlocuite cu două dungi de LED-uri care sunt montate într-o mască a radiatorului redesenată. E drept, arată foarte futurist, însă s-ar putea să te trezeşti noaptea că nu prea vezi mare lucru pe drum.

Chiar dacă finisajele sau calitatea materialelor nu par să se ridice la standardele maşinilor de lux, există un punct forte pe care se bazează compania indiană DC Design. Întregul pachet de modificări costă echivalentul a 5.000 de euro.

Ce spuneţi, v-aţi cumpăra un Duster care arată aşa?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide