DC Design transformă Dacia Duster într-un crossover cu pretenţii de lux

Compania indiană de tuning DC Design a creat un pachet pentru SUV-ul autohton Dacia Duster (Renault Duster în India) care transformă SUV-ul piteştean într-un crossover cu pretenţii de lux.

DC Design transformă Dacia Duster într-un crossover cu pretenţii de lux DC Design transformă Dacia Duster într-un crossover cu pretenţii de lux

Dacia Duster se află în producţie încă din anul 2010, iar acum firma indiană DC Design a pus osul la treabă şi a creat un pachet de modificări care transformă SUV-ul piteştean într-un crossover care are un interior cu pretenţii de lux.

Denumit DC Duster, SUV-ul compact românesc a primit o restilizare majoră la interior. Aici, indienii au montat ornamente din lemn fals, tapiţerie din piele artificială şi un sistem multimedia pentru pasagerul din dreapta-spate.

Mai mult, compania DC Design a transformat Dusterul dintr-un crossover cu cinci locuri într-unul cu patru locuri, prin montarea a două scaune individuale pentru pasagerii din spate. Asta face ca Dusterul indian să aibă ceva în comun cu maşini precum Porsche Panamera, însă asemănările se opresc aici, evident.

La exterior, farurile au fost înlocuite cu două dungi de LED-uri care sunt montate într-o mască a radiatorului redesenată. E drept, arată foarte futurist, însă s-ar putea să te trezeşti noaptea că nu prea vezi mare lucru pe drum.

Chiar dacă finisajele sau calitatea materialelor nu par să se ridice la standardele maşinilor de lux, există un punct forte pe care se bazează compania indiană DC Design. Întregul pachet de modificări costă echivalentul a 5.000 de euro.

Ce spuneţi, v-aţi cumpăra un Duster care arată aşa?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.