Ferrari 458 Spider by Liberty Walk, surprins de Marcel Lech

Tehnic, este acelaşi 458 Spider pe care îl ştim de la debutul său. Estetic, este un cu totul alt personaj, creat de cei de la Liberty Walk şi imortalizat de Marcel Lech.

Ferrari 458 Spider by Liberty Walk, surprins de Marcel Lech Ferrari 458 Spider by Liberty Walk, surprins de Marcel Lech

Nu, nu este prima dată când vezi acest 458 Spider aici. A mai fost o dată. Şi, dacă ar fi după noi, am vrea să mai fie de câteva ori, pentru că ceea ce au făcut cei de la Liberty Walk cu el merită admirat din nou şi din nou. Sau ai putea spune că este un kitsch şi că îl urăşti. Înţelegem şi asta. 

Nu ştim de care parte a baricadei te afli atunci când priveşti un produs italian de toată frumuseţea, transformat într-un rebel JDM. Sub capotă respiră un V8 de 4,5 litri, cu 570 CP. Asta înseamnă 0-100 km/h în 3,4 secunde. Însă - şi este pentru prima dată când spun asta - aici puterea şi performanţele nu sunt prioritare, ci ceea ce exprimă maşina atunci când apare în peisaj. 

De această dată, Marcel Lech a fost acolo să o surprindă în ipostaze demne de desktop wallpaperul tău.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.