Liberty Walk a mai modificat un Ferrari 458. Să păstrăm, deci, un moment de linişte...

Nimic de văzut aici... în afară de unul dintre cele mai feroce Ferrariuri ieşite din mâinile celor de la Liberty Walk.

Liberty Walk a mai modificat un Ferrari 458. Să păstrăm, deci, un moment de linişte... Liberty Walk a mai modificat un Ferrari 458. Să păstrăm, deci, un moment de linişte...

Liberty Walk şi-a pus semnătura pe încă un Ferrari 458. Aproape că nici nu mai contează dacă V8-ul de 4,5 litri de pe 458 Spider a fost sau nu atins. Oricum, 570 de cai-putere sunt un barem acceptabil în lumea supersportivelor de astăzi. Nici nu mai contează dacă ai putea să te deplasezi, efectiv, cu el pe undeva - în afară de pistele de sare, sau suprafeţe măcar la fel de fine.

În momentul în care Liberty Walk termină un proiect, tot ce ai de făcut este să stai şi să-l admiri în linişte. Şi să finalizezi vizualizarea cu o mică grimasă, mâhnit un pic de faptul că nu sunt mai multe imagini cu el. Asta-i, de fapt, principala problemă cu maşinile de la Liberty Walk: nu te mai saturi să le priveşti. 

Să privim, aşadar, în linişte contemplativă, acest 458 Spider încălţat cu jante PUR

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.