Ford Mustang primeşte două pachete cu "bunătăţi" de la Hennessey

Cei de la Hennessey Performance nu agreează jumătăţile de măsură şi atunci când îşi propun să facă un lucru, îl fac bine până la capăt. În două versiuni.

Ford Mustang primeşte două pachete cu "bunătăţi" de la Hennessey Ford Mustang primeşte două pachete cu "bunătăţi" de la Hennessey

Ultimul model care a trecut prin mâinile tunerilor de la Hennessey Performance este noul Ford Mustang - da, acelaşi Ford Mustang care este aşteptat şi în Europa anul viitor - iar rezultatul vorbeşte de la sine, la dublu, prin versiunile HPE600 şi HPE700.

Să le luăm pe rând. Varianta HPE600 (pentru care cei interesaţi vor trebui să plătească 14.950 de dolari) foloseşte un compresor mecanic şi alte artificii tehnice care urcă puterea V8-ului de cinci litri până la 620 CP la 6.600 rpm.

Bine poziţionată în zona hardcore, versiunea HPE700 promite 717 CP la 6.600 rpm şi o accelerare de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde, dar preţul creşte şi el direct proporţional cu puterea şi performanţele până la 17.950 de dolari.

Şi pentru că de sub capotă primeşti mult mai multă putere decât ai nevoie, vrei ca şi cei din jur să ştie asta, nu? Foarte bine, atunci poţi comanda şi un kit exterior Carbon Aero pentru 7.450 de dolari, bani care îi vor aduce caroseriei un spoiler agresiv în partea din faţă, praguri laterale şi un eleron discret în partea din spate. Să nu uităm nici de jantele de aliaj de 19 sau 20 inci, cotate la 6.950 de euro.

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.