From Russia with love: Range Rover Evoque by LARTE Design

Ruşii preferă maşinile luxoase, provenite, preferabil, de undeva din Europa de Vest. Dar uneori nu sunt mulţumiţi de ceea ce primesc, aşa că le modifică după bunul plac. Adică aşa cum s-a întâmplat cu maşina de mai jos.

From Russia with love: Range Rover Evoque by LARTE Design From Russia with love: Range Rover Evoque by LARTE Design

Un Range Rover Evoque a trecut pe la firma rusească de tuning LARTE Design şi a ieşit un aşa-zis „street racer”. Îmi vine greu să cred că un Evoque a fost transformat într-o maşinărie de distracţie, mai ales că sub capotă este un diesel de 2,2 litri.

„Offroad”

Sigur, ruşii au făcut tot ce au putut pentru a creşte puterea motorului până la 220 CP şi cuplul până la 480 Nm, ceea ce nu e chiar rău.

Apoi au trecut la partea vizuală. SUV-ul compact britanic a primit o nouă parte frontală care încorporează un set de lumini de zi cu LED-uri, în vreme ce posteriorul vine acum cu un spoiler redesenat şi cu trei ieşiri pentru sistemul de evacuare.

Uuuu, speed, give me what I need!

Dedesubt, suspensia standard a fost schimbată cu una mai sportivă, care a dus şi la micşorarea gărzii la sol cu 30 mm. Totodată, jantele de serie au fost înlocuite cu un set de 21 de inci.

Noi credem că arată destul de bine transformarea făcută de ruşi. Tu ce crezi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.