Ghiceşte maşina! Indicii: C4, P1800, trist - FOTO

Cineva s-a gândit să îmbine, în mod romantic, două lumi foarte diferite. Rezultatul ar fi putut fi unul foarte frumos. Dar nu este. Rezultatul este un Volvette trist.

Ghiceşte maşina! Indicii: C4, P1800, trist - FOTO Ghiceşte maşina! Indicii: C4, P1800, trist - FOTO

Cel mai incitant lucru pentru mine, în momentul acesta, ar fi să deţin un derelict car. O soluţie tehnică şi estetică perfectă pentru cei care-şi doresc să conducă, în mod romantic, o caroserie de maşină veche, aşezată pe un şasiu modern. Şi stupid de puternic. 

În mod paradoxal, un restomod nu poate fi decât scump. Sau poate fi trist. Cum este acest Volvette. 

La originea lui Volvette stă un şasiu de (şi o parte din caroseria unui) Corvette C4 din 1992, combinat cu elemente de caroserie de la un Volvo P1800. O să bănuim că exemplarul P1800 era într-un mod ireparabil, aşa că s-a optat pentru preluarea anumitor elemente de acolo şi puse pe un Corvette din 1992. Asta ar fi singura explicaţie pe care am putea s-o acceptăm.

Altfel, aşa cum zice şi proprietarul, „panouri ale caroseriei lui Corvette au fost înlocuite cu unele provenite de la un Volvo P1800 (sau au fost modificate pentru a arăta precum cele ale unui P1800), pentru a crea un vehicul care pare un Volvo P1800 modern, dar care dispune de confortul şi tehnologia unui autovehicul modern”. 

Nu ştim ce înseamnă „autovehicul modern” în Statele Unite, însă, la noi, o maşină din 1992 nu poate fi înscrisă nici ca taxi. 

via Carscoops

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.