Ghiceşte maşina! Indicii: C4, P1800, trist – FOTO

Autor: Andrei Ştirbu 30 mai 2015 Tuning auto

Cel mai incitant lucru pentru mine, în momentul acesta, ar fi să deţin un derelict car. O soluţie tehnică şi estetică perfectă pentru cei care-şi doresc să conducă, în mod romantic, o caroserie de maşină veche, aşezată pe un şasiu modern. Şi stupid de puternic. 

În mod paradoxal, un restomod nu poate fi decât scump. Sau poate fi trist. Cum este acest Volvette. 

La originea lui Volvette stă un şasiu de (şi o parte din caroseria unui) Corvette C4 din 1992, combinat cu elemente de caroserie de la un Volvo P1800. O să bănuim că exemplarul P1800 era într-un mod ireparabil, aşa că s-a optat pentru preluarea anumitor elemente de acolo şi puse pe un Corvette din 1992. Asta ar fi singura explicaţie pe care am putea s-o acceptăm.

Altfel, aşa cum zice şi proprietarul, „panouri ale caroseriei lui Corvette au fost înlocuite cu unele provenite de la un Volvo P1800 (sau au fost modificate pentru a arăta precum cele ale unui P1800), pentru a crea un vehicul care pare un Volvo P1800 modern, dar care dispune de confortul şi tehnologia unui autovehicul modern”. 

Nu ştim ce înseamnă „autovehicul modern” în Statele Unite, însă, la noi, o maşină din 1992 nu poate fi înscrisă nici ca taxi. 

via Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide