Ghicitoare de weekend: cadou de 1 aprilie

Majoritatea dintre cei care au încercat să găsească răspunsul la ghicitoarea de weekend au crezut că la baza acestei maşini tunate stă o maşină autohtonă: Dacia Solenza. Răspunsul, însă, trebuie căutat mai la est. Deoarece e vorba despre o maşină rusească: Lada Samara. Botezată Dominator! Iată cum arată din toate unghiurile!

Ghicitoare de weekend: cadou de 1 aprilie Ghicitoare de weekend: cadou de 1 aprilie

Cam mari diferenţele între comunistul model de serie Lada Samara şi acest exemplar tuant de manieră Mad Max, nu-i aşa? Deşi modul în care maşina a fost modificată este foarte discutabil, este clar că acum această Lada are o puternică personalitate, atrăgând privirile de orice natură, fie laudative, fie dezaprobatoare.

Şi mai interesant este că nu vorbim doar de un tuning exterior, deoarece proprietarul a reuşit să creeze un mic monstru mecanic: prin adaptarea unui turbocompresor, puterea acestui exemplar Lada Samara Dominator ajunge la peste 300 CP - ceea ce înseamnă de circa 4 ori mai mult decât o Lada Samara de serie.

Merită aplauze această maşină tunată? Voi decideţi!

VI SE PARE REUŞITĂ ACEASTĂ LADA SAMARA TUNATĂ!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.