GT-R CLA – tuning by Piecha. V-am indus în eroare?

Autor: Oraan Mărculescu 03 iun. 2013 Tuning auto

Noul Mercedes-Benz CLA este o maşină foarte frumoasă, spre deosebire de Nissan GT-R, ”Godzilla” japonezilor fiind o maşină foarte eficientă ca performanţe, dar cu un look mai greu de digerat.

Şi totuşi, indicativul ”GT-R” nu are nici o legătură cu japonezii în cazul de faţă, fiind vorba despre un pachet conceput de tunerul german Piecha Design pentru modelul Mercedes-Benz CLA. Un pachet care, din fericire, nu denaturează aspectul CLA-ului.

În schimb, îi conferă maşinii mai mult nerv şi un aspect mai fioros decât o face pachetul stilistic AMG. Spoilerul frontal este redesenat, atrăgând atenţia ”mustăţile” cromate care ornează fantele de sub faruri.

Dar lucrurile sunt cu adevărat dramatice în spate, unde Piecha adaugă maşinii un mic eleron pe lunetă, un altul mai evident pe capacul portbagajului, dar şi un difuzor sportiv în partea inferioară a spoilerului, cele două perechi de evacuări rotunde inspirând putere.

Meniul mai constă dintr-un set de jante de 19 inci, din aliaj, cu un design foarte plăcut, dar şi sportiv, spiţele lăsând la vedere etrierele de frână şi marile discuri.

Ce credeţi:

ARATĂ MAI BINE CLA GT-R BY PIECHA DECÂT UN CLA DE SERIE?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide