Hamann modifică BMW 650i cu Xdrive

Autor: Mihăiţă Petrescu 03 apr. 2012 Tuning auto

Cei de la Hamann păstrează tradiţia şi îşi pun amprenta celui mai nou Seria 6 Coupe (F13). Nu este modelul de top, 6M, dar este un 650i xDrive, cu motor V8, de 4.4 litri. Cei 408 CP împing maşina de la 0 la 100 în 4,8 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Despre modificări la nivelul tehnic nu se precizează nimic deocamdată, însă schimbările aduse caroseriei se pot observa în pozele de mai jos.

Noul body kit oferit de Hamann face ca maşina să arate mult mai agresiv decât în varianta de fabrică. Printre elementele de tuning se află un nou spoiler pe care sunt poziţionate şi luminile de zi, praguri şi bară spate cu guri de aerisire şi un eleron mai mare. De asemenea, în partea din spate cele 2 evacuări dreptunghiulare, au fost înlocuite cu patru ţevi rotunde separate de un nou difuzor.

La interior regăsim Alcantara şi piele Nappa, grupul pedalier cu noi inserţii şi covoraşe personalizate. Pentru această exclusivitate, cei de la Hamann cer 139.900 euro pe un BMW 650i xDrive revizuit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide