Hennessey îşi prezintă pickupul Velociraptor, mai puternic decât un 458 Italia [VIDEO]

Creatorul lui Velociraptor 600, John Hennessey, ne spune povestea superpickupului căruia i-a dat naştere. Un moment bun să ciulim urechile din nou la V8-ul ăla...

Hennessey îşi prezintă pickupul Velociraptor, mai puternic decât un 458 Italia [VIDEO] Hennessey îşi prezintă pickupul Velociraptor, mai puternic decât un 458 Italia [VIDEO]

Velociraptor 600 are deja mai bine de jumătate de an de când a fost lăsat liber în lume, însă nu se numără printre maşinile pe care le întâlneşti în fiecare zi, nici măcar pe Internet.

Velociraptor dispune de un V8 de 5,0 litri, ajutat de un sistem de supraalimentare Roors de 2,9 litri să livreze 600 de cai-putere, o cifră care impresionează şi cel mai pretenţios gospodar de pe faţa Pământului. 0-100 km/h se ating în mai puţin de cinci secunde, fără încărcătură. Şi nu-i are doar pentru show-off, ci ca să-i pună la treabă împotriva unor rivali cu ştaif, cum ar fi Range Rover Sport SVR.

Acum a venit momentul ca însuşi John Hennessey să-ţi povestească rolul pe lume al pickupului de 74.000 $.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.