Huracán primeşte semnătura Affari de la DMC [VIDEO]

Mezinul familiei Lamborghini este adoptat şi de către tunerul german DMC, care dezvoltă un kit estetic dezvoltat special pentru acest model.

Huracán primeşte semnătura Affari de la DMC [VIDEO] Huracán primeşte semnătura Affari de la DMC [VIDEO]

DMC şi Lamborghini Huracán sunt două nume cu atât de mare rezonanţă încât nu mai merită prezentări. Însă o să presupunem că este prima dată când intri pe un site auto şi o să-ţi facem o scurtă descriere, ca să vezi cât de frumos poate fi universul auto. 

Lamborghini Huracán LP610-4 este un bolid (aşa se spune la TV, nu?) creat de producătorul italian, modelul fiind considerat un moştenitor al lui Gallardo - acesta este un model un pic mai vechi Lamborghini, totodată fiind şi cel mai bine vândut Lamborghini din toate timpurile. Cifrele 610 şi 4 indică numărul de cai-putere (610, adică foarte mulţi) şi numărul de roţi motrice. 

DMC, pe de altă parte, este un atelier de tuning care nu prea înţelege ce înseamnă „maşini puternice şi scumpe”, aşa că nu sunt intimidaţi de nume sau de preţ. Adică iau modele şi le modifică aşa cum îşi imaginează ei că ar fi mai frumoase. Uită-te, de exemplu. la acest Ferrari F12 Berlinetta. Uneori, cei de la DMC lucrează puternic şi sub capotă, rezultând nişte monştri pe roţi, cum ar fi acest Ferrari California cu peste 600 de cai-putere.

Acum câteva luni, DMC şi-a arătat intenţia de a-şi pune amprenta pe un Lamborghini, prezentând acest kit virtual pentru Huracán. Iar acum câteva zile, au prezentat asta:

Dacă e să ne întrebi pe noi, este transpunerea în lumea reală a kit-ului virtual prezentat acum ceva vreme. Una cât se poate de reuşită. Sub capotă nu s-a întâmplat nimic deosebit, puterea lui Huracán a crescut de la 610 la 620 de cai-putere în urma unei resoftări uşoare. Mai rămâne să arunci o privire peste imaginile de mai sus şi să ne spui cum ţi se pare ţie lucrătura celor de la DMC.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.