În lumea supereroilor motorizaţi, acest Aventador Novitec Torado ar fi Green Hornet. Şi ar avea un ajutor pe măsură…

Autor: Andrei Ştirbu acum 6 ani Tuning auto

Pentru cei pentru care Green Hornet nu stârneşte niciun clopoţel, iată o scurtă descriere: la fel ca mulţi dintre supereroi, Green Hornet îşi ascunde identitatea în lupta justiţiară, lăsându-le poliţiştilor hoţul gata prins, alături de dovezi incriminatoare. Desigur, nu este plăcut nici de public, nici de poliţişti. 

Având în vedere verdele Ithaca care formează un contrast frumos cu fibra de carbon, acest Lamborghini Aventador de la Novitec şi-a primit porecla Green Hornet. O merită. Şi, la fel ca în Green Hornet, supereroul nu diferă de „civil”, având aceleaşi abilităţi. În cazul lui Aventador, asta înseamnă 700 de cai-putere şi 700 Nm. 

Acum, dacă ai urmărit Green Hornet, ştii că acesta avea o parte mai bună şi mai sălbatică: Kato. Ajutorul lui Green Hornet era genul de tip cu care nu puteai să negociezi. În timp ce Green Hornet avea diplomaţie, Kato avea arme şi nu îi era frică să le folosească. Ca să-ţi faci o idee mai clară, gândeşte-te că Bruce Lee (printre alţii) a jucat rolul lui Kato. Exact. 

Acum, dacă ar fi să trecem asta în registrul entităţilor cu patru roţi, care ar fi maşina care să joace rolul lui Kato? Ei bine, Clarkson a avut o propunere bună în acest sens, într-unul dintre textele sale: „Kato” l-a botezat pe Ferrari 599 GTO, o maşină atât de neiertătoare, încât fiecare mişcare greşită era penalizată fără ezitare. Ferrari 599 GTO are 670 de cai-putere şi 620 Nm, livraţi de V12-le amplasat în faţă. Nu are la fel de multă putere precum Green Hornet, însă o foloseşte într-un mod mai necizelat. 

Acum, întrebarea: pe care dintre aceştia doi ai vrea să-i reprezinţi?Comentarii
Inchide