Jaguar XJ220 face o vizită la bulgarii de la Vilner

Jaguar XJ220 ar fi trebuit să fie revelaţia auto a sfârşitului secolului al XX-lea, dar succesul nu a fost chiar cel sperat de englezii de la Jaguar. Cauza a fost, în principal, renunţarea la motorul V12 montat pe concept în favoarea unui V6 pentru versiunea de serie. Cu toate acestea, britanicul sportiv poate să întoarcă şi azi multe capete pe stradă.

Jaguar XJ220 face o vizită la bulgarii de la Vilner Jaguar XJ220 face o vizită la bulgarii de la Vilner

Supermaşina britanică Jaguar XJ220 a deţinut, la un moment dat, titlul de cea mai rapidă maşină din lume, însă a fost detronată destul de rapid de racheta pe patru roţi numită McLaren F1. Desigur, aici vorbim despre maşini construite în anii '90, când interioarele auto nu erau la acelaşi nivel ca astăzi din punctul de vedere al calităţii.

Cum care Jaguar? Ăsta!

Dar nu-i nimic, fiindcă bulgarii de la Vilner ştiu câte ceva despre capitolul habitaclu auto (ai un exemplu aici şi încă unul aici). Aşa că au luat un bătrân XJ220 şi i-au transformat interiorul în ceva mult mai acceptabil pentru secolul al XXI-lea.

Piele, piele şi iar piele.

E cam mult maro pentru gusturile noastre, dar trebuie să recunoaştem că, cel puţin din poze, pare a fi o treabă de nota zece la capitolul calitate. Cam orice a putut fi îmbrăcat în piele a fost îmbrăcat în piele - de la scaune şi până la bord şi scaune - ceea ce ar trebui să-i mulţumească pe britanicii care au creat maşina în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.