Jeep Wrangler primeşte câteva accesorii de care nu are deloc nevoie

Autor: Andrei Ştirbu 13 dec. 2014 Tuning auto

De fiecare dată când vine vorba de Wrangler în redacţie, începe redepănarea amintirilor din experienţa off-road pe care a avut-o redacţia cu 2.8 CRDI Sahara. De asemenea, de fiecare dată când se vorbeşte de Wrangler, se vorbeşte în contextul abilităţilor off-road. Asta s-a întâmplat, cel puţin, până acum. 

The one and only: Jeep Wrangler 2.8 CRD Sahara

Băieţii de la Underground AV din Florida s-au gândit să creeze un Wrangler care să-ţi fure privirea, indiferent cât de multe maşini îl înconjoară. Şi credem că au reuşit, exact cum reuşeşti să scoţi în evidenţă ceva dându-i foc. 

Exemplarul din imagine – un Wrangler cu patru uşi în esenţa sa – a fost lepădat de portiere şi accesorizat exact cum nişte oameni care trăiesc într-un continuu Baywatch l-ar accesoriza. L-au încălţat cu jante de 26 de inci (cu lăţime de 14 inci). Iar dacă iei în calcul şi pneurile „off-road” (şi n-ai cum să nu le iei, pentru că n-ai mai văzut aşa ceva până acum), ajungi la roţi de 37 de inci diametru. 

Este ceva în neregulă cu acest Chevrolet Camaro. Te lăsăm pe tine să descoperi ce [VIDEO]

Maşina ar fi trebuit să fie prezentă la SEMA 2014, însă producătorul de anvelope nu a reuşit să livreze comanda specială în timp util. Probabil că jumătate din timp s-au scărpinat pe cap şi s-au întrebat dacă cineva chiar îşi doreşte o comandă cu specificaţiile astea…

Uită-te la clipul de mai jos şi la imaginile de mai sus şi spune-ne dacă ai lua cu asalt oraşul tău în aşa ceva.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide