Jeep Wrangler primeşte câteva accesorii de care nu are deloc nevoie

Poţi să spui orice vrei despre acest Jeep Wrangler în patru uşi de la Underground AV, însă nu poţi spune „it's a Jeep thing”.

Jeep Wrangler primeşte câteva accesorii de care nu are deloc nevoie Jeep Wrangler primeşte câteva accesorii de care nu are deloc nevoie

De fiecare dată când vine vorba de Wrangler în redacţie, începe redepănarea amintirilor din experienţa off-road pe care a avut-o redacţia cu 2.8 CRDI Sahara. De asemenea, de fiecare dată când se vorbeşte de Wrangler, se vorbeşte în contextul abilităţilor off-road. Asta s-a întâmplat, cel puţin, până acum. 

The one and only: Jeep Wrangler 2.8 CRD Sahara

Băieţii de la Underground AV din Florida s-au gândit să creeze un Wrangler care să-ţi fure privirea, indiferent cât de multe maşini îl înconjoară. Şi credem că au reuşit, exact cum reuşeşti să scoţi în evidenţă ceva dându-i foc. 

Exemplarul din imagine - un Wrangler cu patru uşi în esenţa sa - a fost lepădat de portiere şi accesorizat exact cum nişte oameni care trăiesc într-un continuu Baywatch l-ar accesoriza. L-au încălţat cu jante de 26 de inci (cu lăţime de 14 inci). Iar dacă iei în calcul şi pneurile „off-road” (şi n-ai cum să nu le iei, pentru că n-ai mai văzut aşa ceva până acum), ajungi la roţi de 37 de inci diametru. 

Este ceva în neregulă cu acest Chevrolet Camaro. Te lăsăm pe tine să descoperi ce [VIDEO]

Maşina ar fi trebuit să fie prezentă la SEMA 2014, însă producătorul de anvelope nu a reuşit să livreze comanda specială în timp util. Probabil că jumătate din timp s-au scărpinat pe cap şi s-au întrebat dacă cineva chiar îşi doreşte o comandă cu specificaţiile astea...

Uită-te la clipul de mai jos şi la imaginile de mai sus şi spune-ne dacă ai lua cu asalt oraşul tău în aşa ceva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.