Kia Optima Hybrid în "costum" de Superman

Producătorul coreean Kia, împreună cu DC Entertainment şi revista Super Street au făcut echipă în dezvoltarea unui model Kia Optima Hybrid, dedicat filmului de success Superman.

Kia Optima Hybrid în "costum" de Superman Kia Optima Hybrid în "costum" de Superman

Parteneriatul dintre cei trei are ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea copiilor înfometaţi din Africa - o campanie denumită “Putem fi eroi” şi iniţiată de DC Entertainment. 

În ce priveşte modelul coreean, acesta a suferit câteva modificări stilistice, care aduc aminte de Superman - un personaj de film îndrăgit de foarte mulţi copii datorită puterilor sale supranaturale. Aşadar, Kia Optima Hybrid se deosebeşte de modelul original prin caroseria vopsită în nuanţele roşu şi albastru, dar şi datorită emblemei “S” care tronează pe capota motorului.  

Tema Superman este continuată şi în interior, unde tapiţeria specială este disponibilă în combinaţia de albastru cu negru şi unde logo-ul “S” este prezent pe scaune şi pe volan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.