Liberty Walk ne arată un MINI, în viziunea lor

Ştii maşinuţele alea mici, simpatice şi fâşneţe MINI? Poate suna ca o surpriză, dar Liberty Walk nu le vede deloc aşa...

Liberty Walk ne arată un MINI, în viziunea lor Liberty Walk ne arată un MINI, în viziunea lor

Despre Liberty Walk ai auzit deja de destul de multe ori încât să ştii cu ce se ocupă. Dacă eşti pentru prima dată pe-aici, îţi spunem succint: fac maşinile să arate ca şi cum ar fi fost călcate de o presă uriaşă. Şi, de regulă, vorbim de maşini care din fabrică arată ca şi cum ar fi fost călcate de o presă uriaşă.

Acum, însă, în mod surprinzător, japonezii de la LB şi-au întors privirile către MINI-ul de generaţie anterioară şi, după câteva intervenţii specifice, l-au făcut să arate ca în galeria de mai sus. Kitul estetic poate fi comandat în două variante - având la bază fie plastic, fie fibră de carbon. 

Nu se ştiu care sunt îmbunătăţirile pe care le aduc kiturile (pe lângă cele estetice, evident), însă au fost făcute publice preţurile: kitul din plastic începe de la 5.630 €, în timp ce acela din fibră de carbon porneşte de la circa 7.000 €. Jantele nu sunt incluse în pachet.

Acum, spune-ne, dacă ai avea un MINI hatch, ce îmbunătăţiri (non-estetice) i-ai aduce de banii aceştia?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.