Lambo Aventador by Liberty Walk. Pregătiri pentru SEMA

Atelierul de tuning japonez îşi pune semnătura şi pe un Aventador şi-l „machiază” corespunzător, apoi îl încălzeşte un pic, înainte de a-l prezenta la SEMA 2014.

Lambo Aventador by Liberty Walk. Pregătiri pentru SEMA Lambo Aventador by Liberty Walk. Pregătiri pentru SEMA

Dacă ştii cine sunt cei de la Liberty Walk, înseamnă că ai întâlnit minim o dată o creaţie de-a lor (creaţiile lor nu se uită uşor). Dacă nu ai auzit de ei, iată aici câteva opere semnate de tunerii japonezi: Nissan GT-R, Ferrari 458, Nissan GT-R, Ferrari 458 (ceva ne spune că au o afinitate pentru Nissan GT-R şi Ferrari 458...). Aah, şi un Ferrari F40.

Acum ne concentrăm atenţia către ceva diferit. Un Lamborghini Aventador. Şi nu oricare Aventador, ci unul dintre cele 100 de exemplare Anniversario (cunoscut de cei cu spirit tocilăresc ca LP720-4).

Cel mai probabil, motorul V12 de 6,5 litri a rămas la cifra 720 CP (0-100 km/h în 2,9 secunde, 350 km/h), însă partea estetică a primit tratamentul Liberty Walk: s-a renunţat la galbenul versiunii speciale şi s-a adoptat albastrul deschis, s-a lăţit un pic caroseria, s-au pus jante mai mari şi un eleron cât o zi de post.

Şi, în cazul lui Aventador, cei de la Liberty Walk au colaborat cu cei de la Armytrix, care au montat o evacuare menită să facă (şi mai) auzit V12 în toată splendoarea sa. Flăcările apocaliptice fac, şi ele, parte din pachet.

Nu putem să ne abţinem de la a te întreba: dacă ai dispune de un model exclusivist al unui producător exclusivist, te-ar lăsa inima să îl duci la un atelier de tuning? Apropo, preţul pentru acest kit de conversie este de circa 29.000 €. Nu că asta te-ar interesa foarte mult dacă ai fi posesor de Aventador.

Sursa: Marchetinno

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.