Mansory Diamond Edition are cel mai tare sunet din Univers! [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 12 aug. 2015 Tuning auto

Îţi mai aminteşti de Mercedes-AMG S 63 Coupé preparat de cei de la Mansory, numit Diamond Edition? Prin denumire, vrea să demonstreze mai degrabă opulenţă. Şi nu că nu ar fi opulent. Însă nimeni nu s-a întrebat cum sună.

Mulţumită Grandestsupercars şi WorldSupercars, acum avem şi mostră sonoră pentru Diamond Edition. Şi sună mai bine ca orice altceva de pe lumea asta. OK, dacă eşti fan V12 şi te pregăteşti să arunci cu papucul către mine, am să mă rezum la a zice că sună mai bine decât oricare alt V8 pe care să-l fi auzit până acum.

Sună atât de brutal încât lumea se sperie de el. Literalmente. Uită-te la doamna cu ochelari de la minutul 1:05. În momentul în care porneşte maşina, tresare şi se întoarce probabil să spurce un pic. Are tot dreptul. N-ar trebui să ai voie cu aşa brută pe stradă, că sperii copiii. Cel puţin nu fără să filmezi fiecare secundă şi s-o pui pe Internet, ca să ne chinuim şi noi boxele ascultându-ţi maşina şi invidiindu-te.

Şi, ca să înţelegi că tot acel mârâit baritonal nu este doar de show, îţi reamintim cât livrează V8-ul de 5,5 litri twin-turbo de sub capota lui Diamond Edition: 985 de cai-putere şi 1.400 de Newtoni-metru.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide