Mansory Diamond Edition are cel mai tare sunet din Univers! [VIDEO]

OK, poate nu chiar din univers. Din sistemul nostru solar atunci. Pregăteşte-ţi boxele.

Mansory Diamond Edition are cel mai tare sunet din Univers! [VIDEO] Mansory Diamond Edition are cel mai tare sunet din Univers! [VIDEO]

Îţi mai aminteşti de Mercedes-AMG S 63 Coupé preparat de cei de la Mansory, numit Diamond Edition? Prin denumire, vrea să demonstreze mai degrabă opulenţă. Şi nu că nu ar fi opulent. Însă nimeni nu s-a întrebat cum sună.

Mulţumită Grandestsupercars şi WorldSupercars, acum avem şi mostră sonoră pentru Diamond Edition. Şi sună mai bine ca orice altceva de pe lumea asta. OK, dacă eşti fan V12 şi te pregăteşti să arunci cu papucul către mine, am să mă rezum la a zice că sună mai bine decât oricare alt V8 pe care să-l fi auzit până acum.

Sună atât de brutal încât lumea se sperie de el. Literalmente. Uită-te la doamna cu ochelari de la minutul 1:05. În momentul în care porneşte maşina, tresare şi se întoarce probabil să spurce un pic. Are tot dreptul. N-ar trebui să ai voie cu aşa brută pe stradă, că sperii copiii. Cel puţin nu fără să filmezi fiecare secundă şi s-o pui pe Internet, ca să ne chinuim şi noi boxele ascultându-ţi maşina şi invidiindu-te.

Şi, ca să înţelegi că tot acel mârâit baritonal nu este doar de show, îţi reamintim cât livrează V8-ul de 5,5 litri twin-turbo de sub capota lui Diamond Edition: 985 de cai-putere şi 1.400 de Newtoni-metru.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.